• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Muis droom picture

Muis droom picture

Gepubliceerd op 1 mei 2021 om 19:34

Dromen of visioenen over muizen vertellen je dat je vooral op de kleine dingen in het leven mag letten, genieten van de kleine dingen - houd niet vast aan luxe en waarde, succes in de vorm van overvloed ( geld) maar geniet van het leven zelf, ben dienstbaar, ben gelukkig met alles wat je hebt enzovoorts. 

Het is de bewustwording van het feit dat je overal kansen, mogelijkheden kunt vinden, als je maar goed zoekt en kijkt. Een alternatief is dat je teveel bezig bent met details en dat je jezelf kunt verliezen in overmatig zorgen maken, of geen (minder) verbinding hebben met je intuïtie, je hart, je bron, je basis. 

 

Een andere uitleg is dat je op moet letten en vooral op je tellen moet passen, het koren wordt zonder pardon afgesneden, je wilt oogsten, maar je wordt kaal gegeten en blijft zonder inkomsten, wensen of dromen zitten. Je projecteert jezelf op de muis, dus misschien behandel je jezelf niet helemaal zoals je verdient of doe je jezelf meer pijn dan je je bewust bent.  

  

Een andere uitleg is het slim zijn maar ook vruchtbaar handelen en niet te vergeten vlug in handelen, je verliest als je muizen ziet heel veel mogelijkheden. Een alternatieve uitleg is dat de muis staat voor het opslaan van reserve, vruchtbaarheid, en kleine mogelijkheden inzien. Een meer alternatieve uitleg is de vagina en zijn seksuele verlangens, de seksuele behoeftes zijn groot. 

 

 

Spirituele verklaring van de Muis dromen staan in verbinding met nieuwsgierig zijn, je wil alles van zo dichtbij mogelijk bekijken. Maar je bent ook een grote angsthaas, altijd bedacht op gevaar. De Muis vertelt je dat je de sprong in het onbekende moet wagen zonder onbezonnen te worden, en onbekende dingen moet onderzoeken op hun waarde. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.