• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » 101 Dalmatiërs droom picture

101 Dalmatiërs droom picture

Gepubliceerd op 21 april 2021 om 09:13

Dromen en visioenen over de 101 dalmatiërs gaan over vriendschap en genegenheid, je beste vriend; samenwerking en het best in elkaar naar boven halen. Een andere uitleg is dat je de behoefte hebt aan gelijkgestemde, vrienden en kennis waar je op kunt bouwen.

 

Nog een andere uitleg is dat je zielenfamilie er heel anders uit kan zien dan dat je verwacht - je zielenfamilie hoeft geen verbinding met je geboorte familie te hebben. 

Je wordt bij een 101 dalmatiërs droom of visioen uitgedaagd om soortgenoten, gelijkgestemde, zielenfamilie, BFF'S etc in je leven toe te laten en te vinden op een rustige en natuurlijk manier. Nog een andere uitleg is dat de 101 dalmatiërs je karaktereigenschappen vertegenwoordigen zoals trouw zijn aan en loyaliteit naar andere toe.

 

Een andere uitleg is de behoefte aan relaties, bescherming en speelsheid. Een dalmatiër weerspiegeld je trouwe vriendje, je tweelingziel, begeleiding van en naar nieuwe doelen in je leven, maar kan dan ook je vijand zijn als je hem verkeerd behandeld. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.