• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Bergkristal droom picture

Bergkristal droom picture

Gepubliceerd op 16 april 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over een bergkristal vertellen je dat je intenties zuiver zijn, dat je de situatie eerlijk en open benadert. Het kan ook zijn dat de toekomst er zeer rooskleurig voor je uit ziet, er dienen zich nieuwe en goede kansen aan. Een andere uitleg is dat je meer met je beide benen op aarde mag blijven staan en meer verbinding maakt met het universum, hiernamaals of met dat waarmee je in verbinding staat.

 

Het kan ook zijn dat het zweverige uit je leven is verdwenen en dat er weer balans is ontstaan en dat je juist heel sterk en goed op aarde aanwezig bent. Het bergkristal staat ook voor het oneindige en zuivere verbinding met het hiernamaals, gidsen, helpers, het universum en/of dat waarmee je in verbinding staat maar ook met je geliefde en zielsverbinding. Een andere uitleg is bescherming en healing, genezing ervaren vanuit de kern van je ziel, je bron en je basis.  

 

Een ring met een bergkristal in je droom of visioen vertelt je over de oneindige cyclus van het leven, die je open en zuiver benadert en daardoor een goede en rooskleurige toekomst voor jezelf creëert. De oneindige en zuivere verbinding met het universum, hiernamaals en met dat waarmee je in verbinding staat, maar ook met je geliefde en zielsverbinding. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.