• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Spiegel droom picture

Spiegel droom picture

Gepubliceerd op 14 april 2021 om 07:00

Dromen waarin je een eigen reflectie ziet in de spiegel vertellen je dat je op zoek bent naar je innerlijke wijsheid, je innerlijke ik, je ware zelf, je diepste wezen. Maar ook je zelfbeeld, je persoonlijke eigenschappen zowel positief als negatief.

Dromen over een spiegel gaan over de innerlijke demonen, schaduwzijde en dat wat onduidelijk is!. Er is niets zo confronterend als de ogen van je ziel, de spiegel van je hele wezen, je lichaam, je aura, je verleden, je heden en je toekomst maar ook je energetische wezen en de verbindingen die eruit voortkomen.   

 

Spiegels weerspiegelen letterlijk dat wat je niet ziet, maar wat je wel wilt zien. Dan kun je vooral denken aan dat wat nog niet op je pad is gekomen, je weg is gekruist - het is de mist. Het weerspiegeld ook de mist in je hoofd, gedachte, ziel en de verbinding met het universum en/of waarmee je een verbinding hebt. De niet stromende energie en de grijze wolk die je beperkt en/of dingen /situaties onduidelijk maakt.   

 

Een andere uitleg is dat je een nieuwe zelfbeeld, ware ik wilt neerzetten of dat je wilt overwegen om bepaalde karaktereigenschappen te veranderen of te benadrukken. Nog een andere uitleg is de bewustwording van het ontdekken en ontwikkelen van je innerlijke kracht, maar ook jezelf corrigeren, en bewijzen dat je op de goede weg zit in het leven. 

 

 

Een gebroken spiegel vertelt je over het innerlijke gevoel van gebroken zijn, burn-out, depressie, zielsvragen en dingen niet zien. Het is de reflectie van de weerspiegeling van angst, verdriet en het kijken in je ziel. Het onduidelijk en het beperkt voelen vanuit jezelf en je diepste kern, je bron, je basis enzovoorts. Een gebroken spiegel geeft de innerlijke demonen weer en alles wat erbij komt kijken. 

Het is letterlijk dat wat je niet ziet, maar wat je wel wilt zien. Dan kun je vooral denken aan de innerlijke en uiterlijke mist. Het weerspiegeld de mist in je hoofd, gedachte, ziel en de verbinding met het universum en/of waarmee je een verbinding hebt.

De niet stromende energie en de grijze gebroken wolk die je beperkt en/of dingen /situaties onduidelijk maakt.  Daarnaast is het de bewustwording van het feit dat je jezelf en/of je situatie kunt helen en genezen. Je kunt zelf als het ware de zielsspiegel aan elkaar lijmen en jezelf openen voor iets nieuws in welke vorm dan ook.  

 

  

Kijkt iemand anders in de spiegel in de droom of visioen, dan vertelt het je dat je jezelf spiegelt en vergelijkt, reflecteert met deze persoon of de karaktereigenschappen die je bezit of niet bezit in je leven, dit is zowel positief als negatief uit te leggen.

Een ander belangrijke uitleg is bewustwording van dat wat je mist. Je kunt aan heel veel dingen denken maar ook aan schaamte, beperking voelen, het verleden, ergernissen, jaloezie, en innerlijke druk ervaren vanuit deze persoon, je voelt je duidelijk niet op je gemak.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.