• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Apollo droom picture

Apollo droom picture

Gepubliceerd op 10 april 2021 om 11:48

Dromen en visioenen waarin Apollo verschijnt gaan over de zon en de maan samen met zijn zus Artemis. Weerspiegelen ze dus het leven, de schaduwzijde en dat wat zichtbaar is. Apollo is de zon, muziek, geneeskunde, poëzie en schone kunsten. 

 

Maar je kunt ook denken aan redelijkheid en rationeel denken. Maar ook ondernemen, ontwikkelen en bouwen. Creatief zijn, uitzoeken en met doorzettingsvermogen daar komen waar je moet zijn. Apollo is de verbinding tussen creatief (ziels ondernemen), geloven in je eigen kracht en dit ook daadwerkelijk omzetten in actie en tastbare doelen. 

     

Een andere uitleg is dat je een stukje bewustwording ervaart die te maken heeft met de schaduwzijde, te veel hooi op je vork nemen, te zware lasten dragen en dat je dit mag gaan verdelen over tijd, projecten en uitbesteden!.. De balans tussen creatief, ziels ondernemen, zelf doen en vertrouwen hebben dat samenwerking, teamwork, gelijkgestemde je verder brengt dan dat je nu kunt bedenken.   

    

Een andere droomverbinding is die met het orakel, voorspellingen, visioenen en spirituele verbindingen. Apollo brengt je in verbinding met je diepste en puurste versie en laat je innerlijke muziek stromen en stralen als de zon. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.