• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Margrietjes droom picture

Margrietjes droom picture

Gepubliceerd op 8 april 2021 om 10:03

Dromen over een margriet vertelt je over de zoektocht naar de parel van de situatie en/of de geweldige kansen, de parel van succes, tussen de scherven van het verleden vind je de parel van het heden. De margriet in je droom verbind je met je weten, intuïtie, wijsheid, inzicht en vooral met de puurheid, onschuld en de waarheid van het leven en/of de situatie waarin je zit.

 

De Margriet is verbonden met schoonheid dat diep van binnen zit, het weerspiegeld dus innerlijke verschijningsvorm en de kracht van door de situatie en/of uiterlijke heen kijken. De parel van het leven en de parel van de ziel.  Daarnaast kan het ook staan voor onschuld en veerkracht, meegaan met de situatie en/of je levensopdracht.

Een andere uitleg is dat de margriet als droomverklaring ook je ogen sluiten weerspiegeld. Afsluiten voor dat wat er buiten je belevingswereld afspeelt. Als het donker wordt kijk ik even niet, de schaduwzijde niet omarmen en/of juist de behoefte hebben om naar binnen te keren wordt hier weerspiegeld. 

 

Behoud de verbinding met je pure en onschuldige intuïtie en je verbinding met het universum, je gidsen en helpers. Dit kun je zowel positief als negatief verklaren en/of ervaren. je afwenden voor alles wat er speelt is niet altijd de juiste stap, maar kan natuurlijk ook heel effectief zijn om jezelf te beschermen voor ongezonde negatieve energie - maar houd de deur op een kier zodat je parel toch kan schijnen.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.