• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Cadeau mand droom picture

Cadeau mand droom picture

Gepubliceerd op 31 maart 2021 om 13:35

Dromen over een  cadeau mand vertellen je iet creativiteit, oefenen, proberen en uitvinden. Maar vooral over het ontvangen van overvloed vanuit welke vorm dan ook die betrekking heeft op je harde werken. Het is de weerspiegeling van het proces van de situatie waarin je zit. 

 

Dan kun je denken aan dat je eerst alles moet leren voordat je meester wordt in dat waarin je inzicht wilt, dat wat je wilt aantrekken.  Als het ware geeft overhandig het universum en/of dat waarmee je een verbinding hebt je dat wat je nodig hebt om verder te gaan op de ingeslagen weg. Let goed op wat er in de mand zit, hierin zit de sleutel tot het inzicht van de droom.

 

Je kunt ook denken aan dat wat je hebt ontvangen en dat wat je nodig hebt en/of wilt bewaren voor later. Let goed op dat wat er in de mand zit. De cadeau mand weerspiegeld daarnaast ook de wortels van je leven, je voorouders, spirit en alles wat je aan elkaar hebt geknoopt in het leven en/of de situatie waarin je zit. De handvaten kunnen bijvoorbeeld de symbolische oren, ogen vertegenwoordigen en/of je verbinding met het universum en/of voorouders, spirit en vorige levens.

 

Nog een andere uitleg is het bewust weven visualisaties, manifestaties, je wensen die je hebt neergezet en/of hebt kenbaar hebt gemaakt aan het universum en/of dat waarmee je een verbinding hebt. Een andere uitleg is het ontvangen van dromen, wensen, ideeën web zodat het allemaal word uitbetaald in overvloed. Daarnaast is een mand natuurlijk ook een reflectie van het vasthouden aan, het opbergen van oude ongezonde patronen, waarin je duidelijkheid probeert te krijgen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.