• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Ostara droom picture

Ostara droom picture

Gepubliceerd op 23 maart 2021 om 07:00

Visioenen of dromen over Ostara (Keltische godin) vertellen je, dat je vertrouwen mag hebben dat er nieuwe kansen en mogelijkheden komen. De godin Ostara staat in verbinding met het nieuwe, de start en het begin van alles. Een andere uitleg is, je bent jezelf bewust van vruchtbaarheid, groei, nieuwe kansen en ontwikkelingen in je leven.

 

Vruchtbaarheid en zwangerschap hoeft niet te gaan over een baby en/of het verlangen naar adoptie enzovoorts. Het vertelt je iets over een spirituele zwangerschap, vruchtbare opstart van je dromen, wensen, ideeën enzovoorts. 

     

Een andere uitleg is, dat je de mogelijkheden ziet om zaadjes te gaan planten, de zaadjes te verzorgen en pas op een later tijdstip te gaan oogsten. Ostara nodigt je uit de verbinding met moeder aarde, aan te gaan, te behouden en jezelf te aarde. Nog een andere uitleg is dat nieuwe plannen, dromen, wensen en ideeën voortkomen uit hard werken, heropleving van de natuur en/of de situatie waarin je zit.   

 

Ostara is verbonden met het voorjaarsseizoen, oogstfeesten en andere vormen van het nieuwe inluiden, ze blaast als het ware het leven in alles en/of dat waarmee je verbonden bent in je waakbestaan. Ze is vooral verbonden met de elementenwezens, aarde, vuur, water en lucht. Maar ook de planeet, dieren en alles en iedereen die verbonden is met de natuur. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.