• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Ei droom picture

Ei droom picture

Gepubliceerd op 20 maart 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over eieren vertellen je iets over vruchtbaarheid, ontwikkeling, het leven, nieuwe ideeën en mogelijkheden. Maar het moet wel verzorgd worden en met liefde worden behandeld ( kleine stapjes vooruit) moment. Een ei weerspiegeld de spirituele baarmoeder van het leven en alles wat daarbij betrokken is en/of omheen hoort.

 

Het heeft dus in eerste instantie niets te maken met baby's en zwangerschappen of overgang . Je kunt namelijk ook (spiritueel) zwanger zijn van iets waar je al heel lang van droomt. Dromen over een ei doen we vaak rond het voorjaar en/of in de winter zodat je bewust wordt van het feit dat je kunt bloeien, stralen, succesvol of tastbare transformatie in het voorjaar en Pasen. 

 

Als je over eieren droomt vertelt je over, kansen, mogelijkheden, kennis, nieuwe projecten, zwangerschap. Je kunt ook denken aan geld of overwinningen of dingen toe positief uitvallen, iets wat jouw kant op komt.

 

Nog een belangrijke aanvulling is dat dromen over eieren niet alleen bij vrouwen maar ook veel bij mannen voorkomen. Vrouwen in de overgang en/of die zwanger willen worden dromen heel veel over eieren. 

 

Een gebakken ei in je droom of visioen vertelt je over het ervaren van mindersuccesvolle plannen en kleine plannen vooruit. Een alternatief is dat je probeert te hard je best te doen, je moet een stapje terugdoen, jouw project opnieuw bekijken. Je zult zien dat de kansen er wel zijn maar kleine stapjes zorgen voor de juiste tijd en mogelijkheden. Als aanvullend perspectief kun je zelfs denken aan angsten die verbonden zijn met verminderde vruchtbaarheid en kleinere nieuwe kansen.

 

Een gekookt eitje in je droom of visioen is dan ook zeer positief te noemen als je het op eet, dat vertelt je dat je als het ware je dromen, je wensen, je zaadjes enzovoorts bewust aantrekt!. Manifesteren, visualiseren, affirmatie enzovoorts. Het tastbaar maken van dat wat je wilt. Het is succes en kennis, overvloed en rijkdom vanuit welke visie dan ook. Het vertelt je over vruchtbaarheid, ontwikkelingen en nieuwe kansen aanpakken.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.