• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Zwaan droom picture

Zwaan droom picture

Gepubliceerd op 11 maart 2021 om 08:58

Een zwaan in je droom of visioen is een weerspiegeling van de karkater eigenschappen die je op dit moment nodig hebt in je leven en/of een situatie waarin je zit. De zwaan vertelt je vertelt je over positieve veranderingen in je leven. Het pakken van kansen die op je pad komen.

Een andere uitleg is, dat de zwaan staat voor goedheid, zuiverheid, tevredenheid, schoonheid van binnen en van buiten. Een zwaan weerspiegeld het voor altijd, het eeuwige en het niet los laten van partners en patronen. Maar je kunt ook denken aan koppigheid en niet willen veranderen of kunnen veranderen. 

 

Dromen en visioenen waarin een zwaan verschijnt gaan over de spirituele verbinding met het hiernamaals, tweelingzielen, zielsmaatjes, je pure en ware zelf enzovoorts. Je kunt ook denken aan het universum en de boodschappen die je mag ontvangen vanuit het hogere. De zwaan is verbonden met je spirituele groei en ontwikkeling, verbinding met dieren en de elementenwezens, maar ook met de element water en lucht. 

 

Dromen of visioenen over twee zwanen vertellen je over de liefde, transformatie van een relatie en overwinning op relatieproblemen. Je ervaart het innerlijke huwelijk tussen je mannelijke en vrouwelijk kant. Een andere uitleg is, dat oude vriendschappen of vorige relaties nieuw leven wordt ingeblazen. Zwanen weerspiegelen het voor altijd, het eeuwige en het niet los laten van partners en patronen. Maar je kunt ook denken aan koppigheid en niet willen veranderen of kunnen veranderen.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.