• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Atlantis droom picture

Atlantis droom picture

Gepubliceerd op 15 maart 2021 om 09:25

Dromen over Atlantis hebben een spirituele verbinding, die een belangrijke energie vertegenwoordigd in de gehele droom, visioen en/of mediatie enzovoorts. Atlantis is verbonden met vorige levens, kristallen, elementenwezens, dolfijnen. Je kunt ook denken aan helen en genezen en magie.

 

Het is de zoektocht naar dat waarvan je bewustwording wilt ervaren en/of vinden. Een andere uitleg is het om slaan van de bladzijde van je zielsboek, het lot, je zielsreis enzovoorts. 

 

Daarnaast kan een Atlantis droom ook reizen vertegenwoordigen, de zoektocht naar jezelf, een plek om te wonen, leven; je wortels, je bron, je basis enzovoorts. Maar je kunt ook denken aan het mystieke, het niet tastbare, dat wat je niet kunt waarnemen met je ogen. Het is de daarnaast ook de donkere, grijze ervaring - de innerlijke demonen of oude patronen die zich blijven herhalen; die je mag onderzoeken en/of ervaart.  

  

Het weerspiegeld trilling, energie, chakra's en zelfs buitenaardse ervaringen. Atlantis dromen, visioenen, meditaties zijn zeer persoonlijk en voor ieder mensen anders ( je zielservaringen) zorgen er dan ook voor dat het voor hoe je het ervaart.  

 

Dimensies en bewustwording van het feit dat. In de dromenwereld is Atlantis niet alleen verbonden met je spirituele groei maar ook met die van je omgeving. Atlantis dromen zijn verbonden met spirituele en zielsgroei vanuit welke vorm dan ook.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.