• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Atlantis droom picture

Atlantis droom picture

Gepubliceerd op 15 maart 2021 om 09:25

Dromen over Atlantis hebben een spirituele verbinding, die een belangrijke energie vertegenwoordigd in de gehele droom, visioen en/of mediatie enzovoorts. Atlantis is verbonden met vorige levens, kristallen, elementenwezens, dolfijnen. Je kunt ook denken aan helen en genezen en magie.

 

Het is de zoektocht naar dat waarvan je bewustwording wilt ervaren en/of vinden. Een andere uitleg is het om slaan van de bladzijde van je zielsboek, het lot, je zielsreis enzovoorts. 

 

Daarnaast kan een Atlantis droom ook reizen vertegenwoordigen, de zoektocht naar jezelf, een plek om te wonen, leven; je wortels, je bron, je basis enzovoorts. Maar je kunt ook denken aan het mystieke, het niet tastbare, dat wat je niet kunt waarnemen met je ogen. Het is de daarnaast ook de donkere, grijze ervaring - de innerlijke demonen of oude patronen die zich blijven herhalen; die je mag onderzoeken en/of ervaart.  

   

Het weerspiegeld trilling, energie, chakra's en zelfs buitenaardse ervaringen. Atlantis dromen, visioenen, meditaties zijn zeer persoonlijk en voor ieder mensen anders ( je zielservaringen) zorgen er dan ook voor dat het voor hoe je het ervaart.  

 

Dimensies en bewustwording van het feit dat. In de dromenwereld is Atlantis niet alleen verbonden met je spirituele groei maar ook met die van je omgeving. Atlantis dromen zijn verbonden met spirituele en zielsgroei vanuit welke vorm dan ook.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Linda Kerkhove
6 maanden geleden

Beste, ik droom veel van huizen waar telkens in woon en ze zijn groot en met veel dieren erbij

Marjan klop Dromen en Visioenen
6 maanden geleden

Beste Linda,

Dromen over een huis, gaan over je hart, de manier waarop je in het leven staat. Zie link https://www.dromen-visioenen.com/blog-dromen/316191_welkom-in-je-droomhuis

Dieren weerspiegelen je meest pure, ware ik, je beste vriend, je beschermer en dat wat het dichts bij jezelf hoort. Je beschermende en verzorgende eigenschappen, genegenheid, warmte enzovoorts.

Daarnaast staan dieren voor je pure oerdriften en je diepste en eerste verbinding met het leven. Elke dier heeft een eigen verklaring.

Lees mijn blogs over dieren https://www.dromen-visioenen.com/blog-dromen/310379_dieren-dromen of https://www.dromen-visioenen.com/blog-dromen/blog-droomkids/475065_enge-dieren-dromen of https://www.dromen-visioenen.com/blog-dromen/623019_droom-familiar-droomspiritanimal

Maar een droom over een huis vol met dieren gaat dus over je hart en het verlangen naar geborgenheid, bescherming, liefde en je meest pure ik die opzoek is naar dat wat er op dit moment belangrijk is in je leven.

Een liefdevolle droom groet,
Marjan Klop