• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Bloembol droom picture

Bloembol droom picture

Gepubliceerd op 4 maart 2021 om 07:00

Bloembol in je droom vertelt je over het helen en genezen van een ongezonde en/of oude situatie die je achter je hebt gelaten. Een andere uitleg is een kleine vooruitgang en eenzaamheid, maar ook over genieten van de schoonheid van het leven en de natuur.

Het nieuwe begin, de start, het bloeien en het groeien van dat wat je in de winter / stilte tijd hebt geplant. Nog een andere uitleg is een korte tijd van overvloed of mogelijkheden in je leven.  

 

Een andere uitleg is de verbinding met voorjaar, Pasen, Seizoenen, Lente equinox of Ostara enzovoorts. In het voorjaar kun je dat wat je in de winter hebt geplant oogsten en dan wordt het vooral symbolische gezien en ervaren. Bloembollen hebben voor meerdere symbolische betekenissen.

 

Let vooral goed op de kleur en welke bloem soort het is. Luister hierbij goed naar je persoonlijk gevoel, emoties, ervaringen voordat je droom verklaart. 

Met andere woorden dromen over bloembollen gaan over de innerlijk, uiterlijke, ziel, het hart, je bron en symbolische overwinning. Je kunt ook denken aan succesvol, geluk, innerlijke schoonheid, perfectie, zelfexpressie, liefde, rust, blijheid en geluk.  

      

    

Een bloembol planten in je droom vertelt je over het planten van je wensen, je dromen, visualisaties enzovoorts. Het bewust worden van het feit dat je ( je situaties eerste moet laten rusten, verzorgen voordat je kunt oogsten. Juiste tijd, juiste moment ervaring. Een andere uitleg is verschillende opties willen bekijken voordat je verder gaat op de ingeslagen weg en/of dat je geen duidelijk keuze kunt maken. Tijd nemen voor genezing, helen, naar binnen keren, zielslessen, geduld en het is het wachten waard.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.