• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Appelbloesem droom picture

Appelbloesem droom picture

Gepubliceerd op 2 maart 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over een appelbloesem vertellen je over verbindingen met het hiernamaals, ook is er een verwijzing naar kennis, inzicht en levensdoelen die je hebt gevonden of wilt vinden.

Een andere uitleg is de kracht van de natuur, voorjaar, zuiverheid en reinheid komen in je leven of daar heb je behoefte aan. Nog een andere mogelijkheid is dat je ondersteuning ontvangt tijdens een bloeiperiode in je leven en dit kan komen door te geloven en te mediteren. 

 

Een spirituele uitleg is dat de appelbloesem de hogere dimensies, het universum weerspiegeld; de verbinding vanuit je diepste kern en basis die naar een hoger niveau word getrokken.  Nog een andere uitleg voor appelbloesem is het openen van de mogelijkheden, inzichten, kennis, levensdoelen. Maar je kunt ook denken aan het oogsten de bloeiperiode is nu aanwezig; dit is het juiste moment. 

 

De appel is ook een vertegenwoordiger van het pentagram en de elementen aarde, water, vuur en lucht en daarom vertelt de appel de mogelijkheden om dingen te veranderen en aan te brengen in je leven, zodat je nieuwe inzichten krijgt die kunnen leiden tot iets moois. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.