• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Tarot droom picture

Tarot droom picture

Gepubliceerd op 27 februari 2021 om 07:00

Dromen over tarot vertelt je iets over jezelf, je ziel, je bron, je basis en je intuïtie. Het weerspiegeld het verlangen, de wens, inzichten, opzoek naar je hogere zelf en ondersteuning. Het is de vraag om hulp, naar zowel jezelf toe als naar je gidsen, helper, ondersteuners en/of dat waarmee je een verbinding hebt. Het weerspiegeld de bewustwording van het feit dat je het niet alleen hoeft te doen in het leven. 

 

Dromen  waarin je gebruik maakt van Tarot kaarten vertellen je iets over de manier waarop je in het leven staat en wat je ermee gaat doen. Het vertelt je iets over het vinden van inzichten, antwoorden en de verborgen eigenschappen of verlangens en het verbinden met voorspellingen of de toekomst. 

 

Een andere uitleg is dat je buiten jezelf moet kijken, hulp moet vragen, meer informatie nodig hebt om een beslissing te nemen etc. Een andere uitleg is dat het kan duiden op onzekerheid, twijfels, angst, tegenwerking en ongemak. De tarotkaart vertegenwoordigd je hart, je gevoel, je basis en je wortels.  

 

Bewustwording van het feit dat er een onderliggende boodschap is naar een vorig leven of vanuit het hiernamaals, spirit en gidsen en/of dat waarmee je een verbinding hebt. Nog een andere uitleg is dat een tarotist, orakelkaartlegger, waarzegger, voorspeller de poort weerspiegeld naar diepere kennis.

Een andere uitleg is het verbinding met je magische gaves en krachten, wakker worden. Nog een aanvulling is de bewust wording van het feit dat je een roeping hebt richting inkomsten halen uit een spiritueel bedrijf etc.  

Een aanvullende uitleg is het ervaren van twijfels of innerlijke angst voor een onbekende toekomst. Dit kan betrekking hebben op elke vorm van je waakbestaan leven. Het maakt niet of het gaat over je gezin, familie en/of werkverbinding. Een andere uitleg is, dat je jezelf bewust wordt van het feit dat je misschien iets negatiever bent over de toekomst, uitslag of dat je het anders moet bekijken en beoordelen voordat je verder gaat op de ingeslagen weg. 

 

Een andere uitleg is dat tarot je donkere en duistere kant weerspiegeld. Je innerlijke demonen, je innerlijke vraagstukken je woede, angst, verdriet, je pijnstukken. Nog een andere uitleg is het verlangen naar persoonlijke groei op het gebied van waarzeggen, hekserij en spirituele ontwikkeling. Een alternatieve uitleg is dat je beïnvloed wordt door hekserij door derde en/of door spirituele, medium, paragnost etc invloed waardoor jezelf geen duidelijk beeld meer hebt. 

 
Nog een alternatieve uitleg is dat er sprake kan zijn van een vorig leven als heks, medium, zigeuner, paragnost, sjamaan etc en/als beoefenaar van voorspellende gaves, of andere soortgelijke ervaringen die nu opnieuw worden geïntroduceerd of opnieuw worden beleeft.

Bewustwording van het feit dat er een onderliggende boodschap naar een vorig leven is. Nog een andere uitleg is dat tarot de poort weerspiegeld naar diepere kennis en magische gaves en krachten, wakker worden en inkomsten halen uit een spiritueel bedrijf etc.

    

Bij tarotkaarten is het belangrijk dat je goed kijkt welke kaart er aan je verschijnt hierin zit namelijk de onderliggen boodschap en deze kan zowel positief als negatief worden verklaard. Maar het aller belangrijkste is dat je vooral luistert naar welke gevoelens roept het op, wat voelde ik, wat ervaarde ik.

Deze vragen zijn de sleutel tot verklaring van de droom of visioen. Als voor jou de lading negatief is ongeacht de afbeelding dan heeft deze droom of visioen ook een negatieve uitleg dan als je het gevoel hebt dat het positief is.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.