• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Contract droom picture

Contract droom picture

Gepubliceerd op 24 februari 2021 om 11:00

Dromen over een contract gaan over een overeenkomst of bevestiging (zielsverbindingen) tussen mensen zielsgroepen, tweelingzielen, gelijkgestemde, je hart, je bron. Je basis, ouders en kind, vorig leven en volgend leven enzovoorts. Maar je kunt ook denken aan de bewust wording van het feit dat er balans mag zijn tussen je mannelijke en vrouwelijke energie.

 

Een andere uitleg is een toekenning of bewustwording van een vriendschap en elke vorm van genegenheid die officieel en goed aanvoelt. Dromen over een contract vertellen je iets over je zielsopdracht en dit kan zowel positief als negatief worden ervaren.  

Dromen over een contract weerspiegelen je persoonlijke waarde, dat wat jij hecht aan contracten en verbindingen wordt in de droom naar boven gehaald. Het is de bewustwording van het feit dat, dus wat voor de ene heel veel waarde heeft kan voor de ander maar weinig tot geen waarde hebben. Let goed op waarvoor je een contract tekenend, dit geeft namelijk een directe aanwijzing.  

   

 

Dromen over een gescheurd of vies contract, weerspiegeld de obstakels en zielslessen die over het algemeen negatief wordt ervaren ongeacht wat er aan vooraf is gegaan. Narcistische verbinding of zielsverbindingen die levenslessen en/of meerdere levens nodig hebben om weer in een gezonde energie terug te komen. 

 

Een andere uitleg is dat er meer aandacht besteed moet worden aan je mannelijke en vrouwelijke energie om meer balans te vinden. Nog een andere uitleg is dat er dus problemen zijn ontstaan die niet zuiver zijn, of gelijmd moeten worden voordat je verder kunt. Het is dan ook een waarschuwing voor je, ga niet op elk aanbod in en herzie waar je aan bent begonnen.

 

 

Dromen  waarin een contract wordt verscheurt vertelt je over het beëindigen van een ongezonde situatie, het afronden van een zielscontract of verbinding. Als het ware maak jezelf een einde aan iets een bevestiging of overeenkomst. Als alternatieve uitleg is het herzien van aanbiedingen, mogelijkheden, kansen en levenspad.

Nog een andere uitleg is onbalans tussen je vrouwelijke en mannelijke energie en de bewustwording van het feit dat. Het lot in eigen handen nemen, geen vertrouwen hebben in het universum, god, engelen, en/of dat waarmee je een verbinding wilt hebben.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.