• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Kikker droom picture

Kikker droom picture

Gepubliceerd op 21 februari 2021 om 11:44

Dromen over een kikker gaan over transformatie, emoties, gevoelens, helen en genezen en alles wat met innerlijke kracht te maken heeft. Dromen over een kikker gaan over doorzettingsvermogen en de mogelijkheid tot aanpassen, de verschillende opties in je leven. Je kunt ook denken aan bewust wording van je tekortkomingen.  

 

Een andere uitleg is de mogelijkheid tot zelfbevruchting, de voortplanting van plannen, wensen en dromen. Je bent zelf in staat alles naar een succes te leiden. Een alternatieve uitleg is dat je bewust mag worden van het feit dat je in staat bent, jezelf innerlijk en geestelijk te genezen. De problemen en obstakels zullen verdwijnen als je maar in jezelf gelooft. Als een aanvullend alternatief is de verbinding met tweelingzielen en transformatie die sprookjes zoals prinses en de kikker weerspiegeld.      

   

Een andere uitleg is onreinheid, en het onbekende of datgene wat nog kan veranderen. Dromen of over een kikkervisje gaan over transformatie, bevruchting en ontwikkelingen in je leven. Een andere uitleg is dat je gevoelig bent en gevaar onverwacht kan toeslaan. De dood en wedergeboorte van een situatie of zelfs van gevoelens, emoties en ervaringen. De kikker en het kikkervisje zijn verbonden met het element water en daardoor dus ook met de baarmoeder van het leven.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.