• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Piramide droom picture

Piramide droom picture

Gepubliceerd op 18 februari 2021 om 07:00

Dromen over een piramide gaan over het centeren van je energie, de verbinding met het hogere en/of andere dimensies. Het weerspiegel de spirituele verbinding en het verlangen. Je kunt ook denken aan je derde oog of je kruinchakra die een belangrijk onderdeel is van je dagelijkse leven en/of in je droom/visioen en meditatie, visualisatie wereld. 

 

Dromen over een piramide gaan over trillingen en genezingen op zowel lichamelijk als ziel/geestelijk niveau. Maar ook over vorig levens en/of herinneringen hieraan via visioenen en/of signalen. Vorig leven, karma en zielsverbinding, levenslessen en de verbinding ervaringen waarmee je in dit leven mag gaan werken.   

 

Als alternatief kun je de piramide verbinden met de dood en wedergeboorte, Atlantis, Lemuria en/of andere oude levensvormen en dimensies. Inwijding en magie, kruidenkunde en astrologie, edelstenen trillingen enzovoorts.  Egypte en mummies, farao's en andere spirituele verbindingen worden in dromen over een Piramide weerspiegeld. Het is maar net welk gevoel, emoties, spirituele verbinding of ervaring je erbij hebt als het gaat over verklaren of inzichtelijk maken.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.