• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Kus droom picture

Kus droom picture

Gepubliceerd op 14 februari 2021 om 07:00

Dromen over een kus vertellen je het uiten van je ware gevoel. Het is een weerspiegeling van wie je echt bent en/of hoe voelt in je waakbestaan. Het is de bewustwording van het feit dat,....

Je wordt als het ware wakker over je eigen gevoelens, emoties, verlangens enzovoorts. Het leren uiten van jezelf, je ware ik, authentiek zijn, praten, communiceren en delen. Dit gevoel wil je heel graag delen met andere mensen en/of met diegene met wie je kust.    

 

Dromen over kussen gaan over het verlangen naar liefde, affectie, rust, harmonie en tevredenheid. Een andere uitleg is dat er sprake is van positieve samenwerking, maar ook de wens om te communiceren en je gevoelens, emoties en problemen te uiten. Nog een andere uitleg is de behoefte om een balans vinden tussen je mannelijke en vrouwelijke energie, en het ervaren van een mystiek huwelijk. 

  

 

Als je kust in je droom of visioen vertelt dit je dat je erg graag wilt communiceren en praten over je gevoelens, emoties en problemen. Maar ook dat je bewustwording ervaart over het feit dat.... Je wordt als het ware wakker over je eigen gevoelens, emoties, verlangens enzovoorts. Een andere uitleg is de behoefte aan balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie.

 

Maar je kunt ook denken aan de behoefte aan een relatie, liefde en geborgenheid. Een alternatieve uitleg is dat je andere mensen meer persoonlijke ruimte moeten geven zichzelf te uiten, omdat je graag overal bij wilt zijn, roddel en laster, het vooraan staan als het gaat om niet authentiek zijn en/of jezelf echt te willen uiten.    

 

Let goed op wie of wat je kust, het vertelt je heel veel over wat je ziel, je bron, je basis, je hart wilt uiten en delen en/of wilt aantrekken, welk gevoel je hebt enzovoorts.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.