• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Cupido droom picture

Cupido droom picture

Gepubliceerd op 12 februari 2021 om 07:00

Dromen over cupido gaan over het ervaren van emoties, gevoelens, nieuwe of hernieuwde liefde en genegenheid. De liefde is een projectie van hoe je in het leven staat, wat je voelt, wat je wilt en wat je ervaart ( dit kan ook zelfliefde zijn). Je bent als het ware de liefde, de genegenheid en het verlangen. Een andere uitleg is dat je opzoek bent naar zelfliefde, geliefde en een relatie.

 

Het kan duiden op overmaatse controle hebben op het verlangen naar een relatie of liefde. Het kan ook duiden dat je juist alles los laat en overgeeft aan het universum en/of dat waarmee je een verbinding hebt. Cupido is een symboliek voor liefdespijlen die niet kunnen missen, de vraag echter in deze droom is in welke verlangens, emoties, gevoelens, ervaringen jezelf hebt.

 

Je bent dus zowel Cupido als de geliefde die de pijlen ontvangt. Daarnaast kan Cupido ook staan voor tweelingzielen, zielsmaatjes, ware liefde en vorige levensrelaties die weer tot stand moeten komen en/of een belangrijk onderdeel zijn van je leven.

 

Nog een andere uitleg is dat Cupido verbonden is met Aphrodite/Venus. De godin van de liefde, genegenheid, aantrekken van tweelingzielen en grenzeloze liefde voor zowel jezelf als voor een partner  

 

Cupido is de weerspiegeling van zowel innerlijke liefde als relaties aantrekken en onderhouden. Het innerlijke vlammetje laten branden en aanwakkeren. Heb vertrouwen dat er voor iedereen iemand is die past bij de situatie waarin je op dit moment zit; tweelingzielen, zielsmaatjes liefde enzovoorts.

Nog een andere uitleg is het veroordelen, beoordelen van de uiterlijke verschijningsvorm; de ziel spreekt tot je, ongeachte de uiterlijke verschijningsvorm, dingen kunnen anders lijken dan dat ze zijn.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.