• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Ex-vriend(in) droom picture

Ex-vriend(in) droom picture

Gepubliceerd op 9 februari 2021 om 07:00

Als je droomt over je ex, vertelt dit je dat er iets en/of een situatie is en/of iemand in je leven is, die gelijke gevoelens oproept. Je projecteert een situatie of een gevoel op je ex partner karaktereigenschappen of uiterlijke verschijningsvorm. Dromen over een ex gaan over het gemis, verlangen, emoties, gevoelens die je weerspiegeld. Het is een verwerking van........ Dit kan een ex-partner zijn van heel lang geleden en/of zelfs vanuit een vorig leven. 

 

Dromen over een ex-vriend(in) gaan dus niet zo zeer over liefde en genegenheid en het terug willen van de ex-partner. Het gaat over de levenslessen en de eigenschappen, die eraan verbonden zijn. Je kunt ook denken aan de gevoelens, warmte, herinneringen die je deelde met je ex-partner en die je nodig hebt in je huidige leven en/of situatie.

 

De droom kan je waarschuwen voor hetzelfde gedrag ( terugkerende cyclus en patronen) fouten in je huidige relatie en/of op het gebied van aantrekken van een nieuwe relatie. Een alternatieve uitleg is dat dromen over ex-geliefden, juist de positieve ervaringen aangeven van de dingen die gebeurd zijn en die je graag koestert en wil handhaven. 

 

Alleen moet je deze relatie niet vergelijken met een relatie uit het verleden. Daarnaast kan het zijn dat je opzoek bent naar een perfecte persoon/personen, iemand die dezelfde gevoelens oproept, het invullen van te veel wensen en eisen als het gaat om relaties en geliefdes.   

 

Dromen over een ex-vriend, ex-vriendin gaan over jezelf en je gevoel, emoties en hebben over het algemeen geen echte diepe inzichtelijke boodschap behalve bewustwording van het feit dat...... verwerking, het leren los laten, het doorbreken van patronen en accepteren van.....     


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.