• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Liefde droom picture

Liefde droom picture

Gepubliceerd op 6 februari 2021 om 10:00

Dromen over liefde is een projectie van hoe je in het leven staat, wat je voelt, wat je wilt en wat je ervaart (dit kan ook zelfliefde zijn). Je bent als het ware de liefde, de genegenheid en het verlangen. Maar de belangrijkste uitleg is dat liefdes dromen gaan over je hart en je huis en haart. 

 

Als je droomt over de liefde vertelt dit je, dat je behoefte hebt aan genegenheid, de innerlijke samenwerking tussen je mannelijke en vrouwelijke energie. Een andere uitleg is het verlangen naar intense verbindingen, gevoelens, liefdesrelaties en de genegenheid en warmte. Nog een andere uitleg is het overwinnen van emoties en onderdrukte gevoelens waardoor je nu een mystiek innerlijk huwelijk ervaart.

 

Daarnaast staat liefde voor het hart, je bron, je basis en/of je zielskleuren en je innerlijke passie, innerlijke vuur en je innerlijke kracht. Je kunt ook denken aan de combinatie tussen haat en liefde, de balans tussen geven en nemen en de behoefte om goed voor jezelf te zorgen of gebalanceerd te geven aan andere mensen. 

Nog een andere uitleg is dat je tevreden bent met wat je hebt en waar je staat in het leven. Een alternatieve uitleg is dat je het gevoel hebt dat je niet voldoende liefde ervaart in het leven.     


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.