• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Feniks droom picture

Feniks droom picture

Gepubliceerd op 1 februari 2021 om 09:00

Als je een feniks ziet in je droom of visioen dan vertelt dit over de dood en wedergeboorte van jezelf, een project, wens, droom. Transformatie vanuit je ziel, je bron, je basis. Het is iets waar je al heel lang mee bezig bent, het is alsof je opstijgt uit het as van het leven en/of situatie. Het is altijd verbonden met iets groots.

 

Het is iets waar je voor je gevoel geen grip op hebt gehad. Je kunt denken aan dat het iets is waarop je keer op keer opnieuw aan bent begonnen enzovoorts. Het weerspiegeld de lasten en de obstakels uit eerdere en vorig levens, familiegeschiedenis (voorouder) en karma situaties die al eeuwen of al jaren in je leven aanwezig zijn. "het heeft zo moeten zijn moment".  

 

Een ander uitleg is, dat het universum je wonderen brengt, je vraag om hulp is beantwoordt en nu ontvang je als het ware de erkenning, succes, geld en inzichten. Een feniks is verbonden met beroepen zoals internationale en nationale politiek, top sporters, top ondernemers, grote meesters en sprekers. Artsen, professors, de wereldverbeteraar, top artiesten en beroemdheden. Zeer hoge functies en grootste erkenning op nationaal en internationaal niveau. 

 

Daarnaast kan het een verbinding zijn met een tweelingziel, zielsmaatje waarmee je een hele belangrijke taak moet uitvoeren op nationaal of internationaal niveau. Je kunt ook denken aan en samenwerking tussen mannelijk en vrouwelijke energie dat je tot grote hoogte gaat brengen.  

 

Een alternatieve uitleg is magie, spirituele bewustwording en fantasie. Nog een alternatieve uitleg is de geneeskrachtige wijze van de feniks op de situatie in je leven, door positieve zuiverheid te verspreiden, voorspoed zal snel naar je toe komen, einde van conflict en het begin van innerlijke vrede, overwinning en nieuwe kansen.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.