• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Mulan droom picture

Mulan droom picture

Gepubliceerd op 29 januari 2021 om 09:20

Dromen over Mulan gaan over moed en kracht, doorzettingsvermogen. Een andere belangrijke uitleg is dat je de kracht hebt om jezelf aan te passen aan de situatie of de omgeving waarin je je op dit moment zit in je leven. Mulan weerspiegeld zowel Jing Als Jang. 

 

De mannelijke en vrouwelijke energie. De balans tussen kracht, doorzettingsvermogen en het verzorgende creatieve. Het is daarnaast ook de balans tussen werk en privéleven, je kunt ook denken aan geven en nemen. Dromen waarin Mulan voorkomt vertelt je over magie, wonderen en beschermengelen, magische wezens en geloven in de ondersteuning vanuit het hogere, universum, het hiernamaals, de goden etc. 

 

Een andere uitleg is dat je tijd moet nemen om jezelf te ontwikkelen en dat je altijd moet blijven luisteren wat je gevoel, je hart je te vertellen heeft; ongeacht wat andere over je zeggen je wijk niet af van je ingeslagen pad of mening.  Nog een andere uitleg is dat Mulan staat voor het vinden van balans en het overwinnen van, oude wonden uit vorige levens, innerlijke demonen verslaan. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.