• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Eten droom picture

Eten droom picture

Gepubliceerd op 24 januari 2021 om 09:44

Dromen of visioenen over eten vertellen je dat je gelukkig bent, met de situatie waarin je zit, in een relatie. Eten, voeding weerspiegeld altijd de spirituele voeding die je nodigt als mens om te groeien, te ontwikkelen enzovoorts.

Een andere uitleg is dat je je tevreden bent met een situatie of met je leven. Een andere uitleg is dat eten staat voor de basisbehoefte in het leven, je hebt de vruchten geplant, verzorgd en nu kun je oogsten. Nog een andere uitleg is voeding, eten ook kan verwijzen naar een grote honger naar iets wat je altijd al wilde enzovoorts.

 

Dromen of visioenen over het klaar maken van eten vertellen je dat je aan de behoeftes van andere voldoet, je vergeet jezelf aandacht te geven. Een andere uitleg is dat het klaar maken van eten je vertelt dat je een aspect van jezelf moet waarderen en meer moet verzorgen. Nog een belangrijke uitleg is dat voeding, eten een deel van jezelf weerspiegeld dat aan dacht nodig heeft – het groei en ontwikkelingsproces in je leven. Als alternatief is dat je de honger naar meer ervaart. 

 

Visioenen of dromen waarin je alleen eet vertellen je je dat over het verlangen naar meer inzicht, groei, ontwikkeling en dit kan op verschillende vlakken zijn, spiritueel, geestelijk als mens en/of ho je het zelf in wilt vullen. Een andere uitleg is dat je je eenzaam en verdrietig voelt, je schenkt geen aandacht aan vriendschappen, maar mensen schenken ook geen aandacht aan jou. 

Visioenen of dromen waarin jijzelf niet mee eet, maar andere mensen wel ziet eten, vertellen je dat je het gevoel hebt dat je aan de zijlijn staat, je wordt genegeerd, geweerd en afgewezen. Je bent niet verbonden met jezelf, je levenstaken, opdrachten, spirituele verbinding enzovoorts. Je kunt ook denken aan burn-out, stress, levensmoe, geen interesse, geen mening hebben.

 

Een andere uitleg is dat je meer behoefte hebt aan vriendschappen, liefde en relaties of vernieuwing in je leven- eenzaamheid, buitensluiten en afsluiten. Een andere uitleg is dat je dingen anders wilt bekijken dan voorheen, even geen actie ondernemen maar gewoon laten ontwikkelen zonder dat je veel werk voor moet verrichten.

 

 

Dromen of visioenen over bedorven of rot eten vertellen je dat je emotioneel, spiritueel of geestelijke op bent, je voelt je leeggezogen of uitgeblust. Een andere uitleg is dat je geen aandacht hebt geschonken aan je plannen, dromen, wensen en ideeën.

Je hebt iets versloft in je leven, misschien vriendschappen, relaties, wensen, dromen of je werk. Nog een andere uitleg is dat je een andere manier van handelen wilt/moet aantrekken, gebruiken voordat je verder gaat op de ingeslagen weg.

 

Rot eten, voedsel staat voor dingen die niet gezond zijn en dan kun je denken aan oude patronen, relaties, situaties enzovoorts- vraag jezelf eens af wat loopt er niet lekker in je leven. Bewust wording van het feit dat... Let goed op dat wat rot is dat geeft je inzicht in wat op dit moment belangrijk is in je leven en/of de situatie waarin je zit.

 

Een andere uitleg is dat rot eten, voedsel de dood en wedergeboorte weerspiegeld, het proces van komen en gaan, het einde en het nieuwe begin. De seizoenen en de cyclus van de winter, voorjaar, zomer en herfst momenten in je situatie, relatie, je lichaam, geestelijke ervaringen enzovoorts.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.