• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Skiën droom picture

Skiën droom picture

Gepubliceerd op 13 januari 2021 om 07:00

Dromen of een visioen waarin je aan het skiën bent vertellen je iets over de manier waarop je in het leven voortbeweegt. Je hoe in gewikkeld wil je het maken, je moet er iets voor doen. Het weerspiegeld ook de hoeveel energie die je ergens in stopt. Het vertelt je ook hoeveel energie het vergt om dat te bereiken wat je wilt.

 

Een andere uitleg is dat je oude ongezonde patronen, stilstaande projecten, wensen, koude oude energie onder controle hebt. Het uiten van je ware zelf, het los laten van oude ongezonde patronen doormiddel van jezelf als het ware op een andere manier naar buiten te brengen. 

 

Dit kan doormiddel van, ervaring, oefening en training en dat je daardoor gemakkelijk de berg afglijd. Nog een andere uitleg is dat skiën in verbinding staat met het winterseizoen en het verlangen om te skiën en andere wintersport uit te oefenen.  Nog een andere uitleg is dat skiën de verbinding weerspiegeld met het winterseizoen en de afrondende cyclus in het leven en/of een situatie tot een eind komt.  

 

Ben je met een groep aan het skiën dan vertelt het iets over het verlichten van de zwaarte van je pad wat je op dit moment aan het bewandelen bent; misschien heb je hulp nodig en/of misschien wordt je hulp aangeboden door andere mensen. Maar in ieder geval ervaar je ondersteuning en dit kan zowel positief als negatief worden gezien.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.