• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Schaatsen droom picture

Schaatsen droom picture

Gepubliceerd op 9 januari 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over schaatsen vertelt je over het vermogen om altijd te proberen om in balans te blijven. Je maakt gebruik van je eigen kracht, vastberadenheid en wilskracht om verder te komen en je doelen, wensen, dromen en ideeën te bereiken in het leven.

Een andere uitleg is het gevoel van ontspannen zijn, gezelligheid, recreatie. Een andere uitleg is de balans vinden tussen plezier en werk, gezin en jezelf, inkomen en uitgave.

 

Het weerspiegeld ook de balans tussen je mannelijke en vrouwelijke eigenschappen. Een andere uitleg is dat je regelmatig in dezelfde negatieve spiraal verkeert en daardoor wat koud en kil bent of dit zo ervaart. 

 

Een droom of visioen over schaatsen op het ijs vertelt je over tevredenheid in je leven of met de mogelijkheden die zich aandienen in je leven. Een andere uitleg is dat je benadering soms wat koud, en enkelzijdig is, waardoor je moeilijk te doorgronden bent voor mensen in je omgeving.

Val je tijdens het schaatsen in je droom of visioen dan vertelt het dat je de balans in het leven bent verloren, je bent je eigen macht en kracht verloren en de vastberadenheid is zachter geworden.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.