• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » IJsbeer droom picture

IJsbeer droom picture

Gepubliceerd op 11 januari 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over een ijsbeer gaan over bewustwording van oude en niet opgeloste angsten, pijnen, verdriet, emoties en gevoelens die je nu als het ware herbeleeft of wilt herzien. Een andere uitleg is dat je op dit moment naar binnen gericht bent, wat koud en kil kan overkomen op andere mensen.

 

Nog een andere uitleg is dat je te maken kunt hebben met tegenslag, obstakels en onoverkomelijkheden en invloed van buitenaf. Een alternatieve uitleg is proberen ruimte of rust te scheppen in je leven, maar vooral er een introverte levensstijl op na houden. Vergeet niet dat de beer een project of spiegeling is van je eigen ware gevoelens, emoties, en verdriet, je bent dus zelf de ijsbeer.  

   

Een ijsbeer staat ook voor een hoog knuffelgehalte, waaraan je behoefte hebt in je leven. Of warmte die je in je jeugd nooit hebt gehad en waar je voor je gevoel een tekort aan hebt. Daarnaast vertelt de ijsbeer de winter cyclus in het leven dat op dit moment stilstaat om ruimte en tijd te maken voor nieuwe plannen, wensen en dromen. Een alternatieve uitleg is communiceren met de grote spirit, het hogere spirituele en het universum.

 

Zie je in je droom of visioen een ijsbeer met jongen dan gaat dit over bescherming, liefde en gemoedelijkheid; ondersteuning en hulp bieden. Dit zit binnen in jezelf, maar voor de buitenwereld kun je krachtig en vijandig zijn als ze te dicht bij je komen en onverwacht toeslaan- maar in werkelijkheid val je alleen jezelf aan of doe je jezelf te kort.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.