• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Vorst droom picture

Vorst droom picture

Gepubliceerd op 7 januari 2021 om 07:00

Dromen en Visioenen waarin het vriest, bevroren is vertelt je over de manier waarop je in het leven staat. Je kunt denken aan een stilstand periode, winter, afsluiten van iets en/of misschien zelfs wel de dood en wedergeboorte. 

 

Een andere uitleg is dat de situatie of de manier waarop je handelt, reageert koud, afstandelijk en niet tastbaar of aaibaar is. Een andere uitleg is dat je als het ware jezelf beperkt, vastzet, tegenwerking bied tegen alles wat er op dit moment op je pad komt of aanwezig is op je pad. Het niet los kunnen laten van oude ongezonde patronen en situatie die je volledig in hun macht hebben.

 

 

Belangrijk om te weten is dat je dromen over vorst altijd jezelf weerspiegelen; je bent als het ware zelf bevroren ongeacht wat de situatie ook is. Je bent de vorst, het vriezen, het bevroren droomvoorwerp enzovoorts. Je voelt en ervaart vanuit emoties en gevoelens die of te wel in stilte periode staan of te wel die geuit en afgesloten mogen worden. 

  

Een andere uitleg is dat je oude ongezonde pijnen, verdriet, angst, emoties hebt geblokkeerd, bevroren, vast gezet en dat je er niet naar omkijkt en/of nog niet in staat bent om het als het ware te ontdooien. Je ziel, staat vast, je leven staat vast- je kunt niet verder en je voelt je misschien zelfs wel leeggezogen, geblokkeerd en beperkt in alles.

     

Bevroren zijn, vorst, vriezen weerspiegeld je eigen gevoelens en alles wat je jezelf op dit moment tegenzit, ontneemt of waarin je jezelf op dit moment blokkeert - ongezonde patronen overgeven aan het universum, spirit, je gidsen, helpers zodat je de situatie en/of het jaar kunt afsluiten. Nog een uitleg is dat je jezelf beperkt in vooruitgang doordat je overloopt, van angst, emoties, wrok, gevoelens en een koude, stille maar vast en ondoordringbare houding 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.