• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » IJskristal droom picture

IJskristal droom picture

Gepubliceerd op 5 januari 2021 om 07:00

Als je droomt over een ijskristal geeft de weerspiegeling weer van een situatie en/of hoe je voelt de verbinding met je hart, je emoties gevoelens enzovoorts. Het ijskristal is je bevroren deel van de situatie en/of het bevroren deel dat zich klaar maakt voor een nieuwe situatie.

 

Een andere uitleg is de ervaring van stilstand, winter, de dood en wedergeboorte. Nog een andere uitleg is het winterseizoen dat nadrukkelijk aanwezig is in je leven en/of de situatie waarin je zit.    

 

Een andere uitleg is dat de ijskristal je emoties, gevoelens, tranen weerspiegelen; het uiten van dat wat niet meer bij je past. Het los laten, verwerken en bewust worden van het feit dat. Een andere uitleg is dat je hart en je gevoel op dit moment geen stroom van ideeën en gedachten hebben en/of stilstand ervaart.

Je zou moeten proberen je te uiten en tot rust te komen zodat je warmte binnen kunt laten en je gedachten kunt veranderen. Het kan ook zijn dat je niet lekker in je vel voelt zitten. Het kan zelfs dat je wat koud kunt reageren. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.