• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Panda droom picture

Panda droom picture

Gepubliceerd op 2 januari 2021 om 07:00

Panda in je droom vertelt je de balans tussen geven en nemen, familie en werk, geld en vrijetijd enzovoorts. Daarnaast staat de panda voor de dood en de wedergeboorte. De zwart en wit (gedachte) en het rustig tijd nemen om stil te staan en alles te overwegen. Langzaam en eenvoudig; de wintercyclus van je leven.

 

Terugtrekken en alles om je heen laten voor wat het is. De panda heeft daarnaast ook het verzorgende eigenschap van je vrouwelijk kracht. Je kunt ook denken aan warmte, familie, herinnering aan je jeugd of een tekort aan aandacht hebben ervaren Vergeet niet dat de panda een project of afspiegeling is van je eigen ware gevoelens, emoties en verdriet, je bent dus zelf de panda.   

 

Een andere uitleg is dat comfort en optimisme naar je toekomen. Je hoeft je gewoon geen zorgen meer maken, alles komt vanzelf in orde. Een andere uitleg is dat de pandabeer een deel van jezelf vertegenwoordigt in de vorm van projectie, je bent op dit moment erg gemakkelijk, en wat lui van gedrag.  Daarnaast vertelt de panda ook de verschillende cyclussen in het leven van onafhankelijkheid en groeien. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Josua
een jaar geleden

Goede uitleg, fijn dat er meerdere opties zijn. Absoluut één van de betere websites

Gr Josua